Sukker Papir
Spiselig sukker papir.
Sukker Papir til spiselig er det beste valget for kaker, cupcakes og cookies for høy utskriftskvalitet. Vanilje har en lignende smak og er veldig fleksibel. Sukker papir kommer i 2 størrelser: Sukker papir A4 og Sukker Papir A3Spesifikasjoner:
Tipo Papel comestible: | spiselig sukker papir. |
Bruk: | For å pynte kaker, kjeks, kaker eller cupcakes med bilde, foto og tekst. |
Smak: | Vanilje. |
Fleksibilitet: | Ja, du kan sette på buede flater og runde. |
Inndeholder Gluten / laktose: | Nej |
Holdbarhet: | 12 måneder i lukket pose. |
Ingredienser: | Stivelse E1422, 1412, maltodekstrin, glyserin, sukker, stabilisatorer E460i, E414, druesukker, emulgator E435, E491, E471, E171 mat farge, smaker, konserveringsmiddel , sukralose, sitronsyre . |
|
Sukker Papir A3 - 10 ark pr bokskode: MA206
Sukker Papir A3 (29 x42 cm),10 ark per boks. Sukker papir størrelse A3 Bruk med Canon IX6850
Sukkerpapir papir er spesialdesignet for høyoppløselig utskrift på blekkskrivere med spisege blekk. Den glatte, hvite overflaten gir flott fotokvalitets utskrift med klare og sterke farger. Papiret kommer i en ytteremballasje og arkene er deretter forseglet i en foliepose inni denne for å holde dem fine lengst mulig. Hvert ark er plassert på et bæreark i plast for å gjøre det enklere å føre det gjennom skriveren. Sukkerpapir heller mot det søtere spekteret av kakepapir, og er perfekt for marsipan, fondant, sjokoladekaker såvel som kremoverflater. Ingredienser Stivelse (E1422, E1412), Maltodextrin, Glycerol (E422), Sukker, Vann, Stabilisator (E414), Emulgator (E435, E491, E471); Farge (E171), Smak, Surhetsregulator (E330), Konserveringsmiddel (E202), Sukralose. Lagerstatus På lager
Bruk Skriver Canon ix6850
Produkter Grutenfri |
Normal Pris : |
Sukker Papir A3 - 10 ark pr boks
Sukkerpapir papir er spesialdesignet for høyoppløselig utskrift på blekkskrivere med spisege blekk. Den glatte, hvite overflaten gir flott fotokvalitets utskrift med klare og sterke farger.
Papiret kommer i en ytteremballasje og arkene er deretter forseglet i en foliepose inni denne for å holde dem fine lengst mulig. Hvert ark er plassert på et bæreark i plast for å gjøre det enklere å føre det gjennom skriveren.
Sukkerpapir heller mot det søtere spekteret av kakepapir, og er perfekt for marsipan, fondant, sjokoladekaker såvel som kremoverflater.
Ingredienser
Stivelse (E1422, E1412), Maltodextrin, Glycerol (E422), Sukker, Vann, Stabilisator (E414), Emulgator (E435, E491, E471); Farge (E171), Smak, Surhetsregulator (E330), Konserveringsmiddel (E202), Sukralose.
Produkter Grutenfri
Sukker Papir A4 25 ark Glutenfrikode: MA202
Sukkerpapir papir er spesialdesignet for høyoppløselig utskrift på blekkskrivere med spiselig blekk. Den glatte, hvite overflaten gir flott fotokvalitets utskrift med klare og sterke farger. Papiret kommer i en ytteremballasje og arkene er deretter forseglet i en foliepose inni denne for å holde dem fine lengst mulig. Hvert ark er plassert på et ark i plast for å gjøre det enklere å føre det gjennom skriveren. Sukkerpapir heller mot det søtere spekteret av kakepapir, og er perfekt for marsipan, fondant, sjokoladekaker såvel som kremoverflater. Ingredienser Stivelse (E1422, E1412), Maltodextrin, Glycerol (E422), Sukker, Vann, Stabilisator (E414), Emulgator (E435, E491, E471); Smak, Surhetsregulator (E330), Konserveringsmiddel (E202), Sukralose. Nå uten titandioksid (E171)
Lagerstatus På lager
|
Pris: NOK499,00 + Moms. |
Sukker Papir A4 25 ark Glutenfri
Sukkerpapir papir er spesialdesignet for høyoppløselig utskrift på blekkskrivere med spiselig blekk. Den glatte, hvite overflaten gir flott fotokvalitets utskrift med klare og sterke farger.
Papiret kommer i en ytteremballasje og arkene er deretter forseglet i en foliepose inni denne for å holde dem fine lengst mulig. Hvert ark er plassert på et ark i plast for å gjøre det enklere å føre det gjennom skriveren.
Sukkerpapir heller mot det søtere spekteret av kakepapir, og er perfekt for marsipan, fondant, sjokoladekaker såvel som kremoverflater.
Ingredienser
Stivelse (E1422, E1412), Maltodextrin, Glycerol (E422), Sukker, Vann, Stabilisator (E414), Emulgator (E435, E491, E471); Smak, Surhetsregulator (E330), Konserveringsmiddel (E202), Sukralose.
|