CHILE     

   

COLOMBIA     

   

ESPAÑA     MEXICO

   

NORGE     
Velkommen, ( Logg inn )
Antall varer i handlekurven din 0   Totalsum : NOK0.00

Ofte stilte spørsmål

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM SPISELIG BLEKK OG SKRIVERE

1.Hvilken skriver skal jeg kjøpe ?

Mine svar i på denne saken , vi har alltid bruk skrivere Canon på starten utskriften er godt definert.og kan si det er ganske rask .Den førte Canon vi hadde (IP3600) tok 10 minutter !! på skrive ut et ark, Nå MG 6650 rundt fire minutter det er 6 minutter forskjell !!Så bra !!
Den beste  anbefalingen er MG 6650 også vi har alternativ nå IP7250 den kan bruke med  med ark A4
Hvis du trenger  en skriver til ark A3  jeg kan anbefalingen MG6650 eller IX68502. ¿Hvor mange sukkerbilde kan jeg få av en sett blekkpatroner?

Alltid, alltid, det varierer sterkt avhengig av bruk. Men gjennomsnittet er rundt 50 - 60 utskrevne ark. Og hvorfor jeg sier som vil variere avhengig av bruk? Av flere faktorer:
Skrivere har sitt eget liv, eller hva jeg kaller det. Når du åpner skriverdekset, når den er lukket, av seg selv, rengjøring er gjort. Du kan høre hvordan det fungerer maskinen. Hver gang en rengjøring utføres plassert blekk, bruker blekk. Så med mindre det er absolutt nødvendig, ikke være åpne og lukke lokket, som du har tjent en ubehagelig overraskelse. I den første bruken av maskinen, som ulike tester og rengjorde må gjøres, vil de vare evig mindre.
Hvis et ark har en unik farge, sannsynligvis vil at fargen vare bare 25 ark. Jeg forklare. Jeg måtte skrive ut 300 ark som er skrevet i rosa for det meste, hadde noen krem ??farge, brev, og lite annet. Hver 25 ark, farge rosa måtte erstatte det. Gul og blå (for å danne oker), jeg måtte erstatte dem hver 50 ark. Den fine 100 svart og fett svart endret det til 200 ark. Så du ser, vil avhenge mye av bildene som du går å skrive ut. Men hvis du lagger  forskjellige bilder, bruke forskjellige farger, som jeg kommenterte, rundt 50-60 blader du kan få.
Hvis du kommer til å være en stund uten utskrift (ca to uker), er mitt råd å fratre, og nedleggelse til spiselig blekkpatroner hodet, og leder av skriveren. Du bør holde dem, og plassere dem på nytt når du går å skrive ut på nytt. Vi hindre at blekket tørker i hodet hvis vi gjør det på denne måten.Er det lurt å skrive ut kontinuerlig blekk? Mitt svar
3. ¿Papirtyper  som kan skrive ut?
Skrivere skrive ut spiselig papir, både papir wafer (wafer) som rollen av sukker og chocotransfer. Men som alt er vanskelig, her er mine, med dagens MG6650. Innstillingene for utskrift av ulike roller, annet enn papir på 0,4 mm wafer må være i fotopapir Matt og høy oppløsning. Det vil gi de beste resultatene når du skriver

 1. Sukker papir: For min smak, er det den beste papir å jobbe med kaker eller kjeks, som krever ingen vertikale dekorasjoner, og det smaker som vanilje, det lukter vanilje, smelter i munnen med en spesiell smak, og barna elsker det. Det er også svært fleksibel. Jeg elsker å jobbe med ham. Utskriften er super definert som det er en svært absorberende papir, men i dette tilfellet er mot ham, noe som blir svært absorberende, eventuelle gjenværende der i hodet kommer til å absorbere, som når de svarte er skrevet ut, forlater striper .. (alt dette skal vi se senere, i trøbbel). Alt det krever bevaring, når trykket, la det tørke ca 4 minutter eller til blekket stop "shine" og lagre den i en spesiell forseglet pose for mat, så det påvirker nok fuktighet. Også hvis de utsettes for direkte sollys i lengre tid, mister den fargen. (Som alle trykte papirer). Så for å holde det på et kjølig og tørt sted uten lys. For å skrive ut, kan du plassere papiret i den nederste skuffen av skriveren med papir (ikke plast del), berøre skuffen (IP 7250 og MG6650 i modellen). Det samme papiret går bare og ikke å gjøre noe i denne saken. Men hvis det bryter, er problemet i valsene. Så det er veldig viktig utføre ulike rengjøring roller, (jeg får til å gjøre opp til 8 påfølgende cleanings valser) ikke bruke blekk, er det eneste som støy er litt irriterende, og aldri gjøre det samme rolle med sukker. Rengjørings roller du kan utføre normale sider fra den samme skriveren, vedlikehold eller datamaskin. Et annet triks slik at du ikke vil bryte papiret, er alltid på jakt i hjørnene på papiret, så det er tider som stiger. Vi satt rett, og legger papiret.
 2. Det finnes 2 tiper rispapir en som er 0,3 og 0,6 mm
  1. Ris papir Wafer :Papir 0,3 mm wafer er en veldig tyn  papir, som brukes til dekorasjoner som blomster, blader, silhuetter, det er også mye brukt i restaurering for velsmakende retter, som det har ingen smak og er ganske fleksibel. Den skriver ut veldig lett, plassere den blanke (ikke grovt) del berøre bunnen skuffen, blir som tynnpapir er svært absorberende, så når skriver  denne rollen innstillinger som du må bruke i utskriften er fotografering papir og oppløsning standard (normal)
  2. wafer papir 0.6 mm er de vanligste og mest conoceis. Jeg har alltid sammenligne kirken som en kjeks, smak, tekstur, stivhet, vil du pinner til ganen .. Men på den annen side, hjelper stivhet oss mye med vertikale dekorasjoner. (Butterflies, toppers, etc). Utskriftsoppløsningen er ikke definert som i rollen som sukker. Og her går vi med spørsmålet, kan du skrive ut en slik rigid papiret inn i skriveren? SI, utskrift jevnt gjøre papiret har en naturlig kurvatur, hvis det blir til kurvatur, det bryter, som den har tilstrekkelig fleksibilitet på den siden, så vi slår til papir uten problemer. Hvis vi Du kjøper papiret wafer til oss, er kunsten mye enklere når du ankommer du ser på klistremerket , og som regel gi deg tilbake pakken, sette opp igjen (som ikke bærer klistremerket ), og så alltid du tar rollen som wafer posisjon direkte til skriveren,Jeg forsikrer deg som ikke vil sprekke, men hvis så, å reversere bladet. Et annet tips, som med rollen som sukker, hvis papiret blir ødelagt, umiddelbart gi deg rengjøring av rullene, fordi de kan være rester inni skriveren for å hindre podais fortsette utskriften riktig. Et annet tips, det er tider at skriveren ikke riktig oppdager papir når du passerer, gir du OK (fordi du har oppgitt skjermen skriver) og skyv for hånd papiret på innsiden, uten å gjøre mye kraft, når han fanger den, skrive den uten problem.
  3. Chocotranfer Papir:Chocotransfer papiret ikke er en spiselig papir selv. Det er et ark av acetat, med et areal på kakaosmør og andre ingredienser, (som alltid er trykt i speileffekt) , og overfører bildene til sjokolade (som et klistremerke). Bruken er alltid anbefalt i hvit sjokolade. Inntrykket må gjøres med overflaten hvor kakaosmør, berøre den nederste skuffen. Som rollen wafer, hvis maskinen ikke registrerer papir, er det bare å trykke på en liten hånd
4. Vanlige problemer med å skrive


Og nå et høydepunkt på dette innlegget: Jeg har et problem med skriveren Her kommer galskapen, ikke skrive ut meg! ikke forlater meg de rette fargene, jeg har striper !! og en lang
 1. Skriveren skriver ikke ut riktig: Jeg trenger en farge, dempede farger forlate meg, la meg gul i stedet for grønt, eller ... ja, det kan skje, og skjer og skjer mye. Vi bruker vanlige skrivere, med spiselig blekk og spiselige papirer, la oss ikke glemme, og samtidig har forskjellig ytelse, krever en annen løsning. Hvorfor? Blekket vi bruker har ingen grunnstoff med kjemisk som ikke tørker blekket inni hodet. Hver gang vi skriver, tar vi en maling innbygger i et lite hull som er hodet. Og det stenger, men her er den beste delen, har en løsning.Men det første vi må gjøre er å se hvilken farge er sviktende og ikke ut. For at vi gjorde fra samme skriveren eller datamaskinen, for å opprettholde en testutskrift (vanlig papir) og se om vi faktisk trenger en farge er. Når dette er gjort, tar vi den aktuelle patronen, og spesielt hvis det er nytt, sjekk om toppen (der klistremerke indikerer farge) hvor det gule klistremerket var (for å bli fjernet) det siste hullet det er helt åpent som det er tider når du fjerner klistremerket en plastfilm svært tynn og gjennomsiktig er å plugge hullet, så i så fall åpne den med noe skarpt. Gjør det med et papirhåndkle uten å trykke på hvis du ønsker å ikke sette deg tapt. Og du kommer tilbake til kassett, og du innser at du skriver ut en ny test. Hvis det var tilfelle, er jeg sikker på at du får den fargen, da det er nødvendig at hull den åpen for mellom luft og skriveren kan ta blekkpatronen. Men hvis hullet er åpen, så det er plugget hodet, har en choking
   Hva anbefales, og det jeg gjør er ren hodene rundt 100-arks problemer meg eller ikke, spesielt for å unngå dem. Men du må huske på at problemet som ikke lar blekket kan oppstå når som helst bare en skriver med spiselig blekk til å passere nødvendig.
 2. Jeg får striper når du skriver ut Det første vi må skille er hva slags striper forlate oss. De kan være av to typer.
  1. vertikal, parallelt med en lysere tone striper og en mørkere tone innfellings: Denne typen striper oppstå når hodet er dårlig plassert eller er feiljustert eller annen grunn. Løsningen er veldig enkel: Vi fjernet blekk, får vi hodet, tilbake til inn i skriveren, for å re-justere skrivehodene .Pinstripe (vanligvis svart eller rød) når du skriver: Dette problemet oppstår vanligvis spesielt med rollen som sukker som det er en rolle, som jeg sa tidligere svært absorberende. De er vanligvis svart eller rød farge fordi de tar lengre tid å tørke. Hvis et bilde skrives ut med en svart eller rød svært intens, etterfulgt av en lys farge, er den lille veien nesten sikret. Dette er fordi hodet passerer over trykkfarge ikke har tørket tilstrekkelig. Det er nesten umulig å fikse, er det best å la flere bilder svart eller rødt, nederst på siden. Selv om det kan også skje at den lille veien eller pinstripe vises uten svart eller rød. Dette forteller oss er at hodet er skittent Hvorfor? Fordi når opprydding er ferdig med blekk, blekk ut av hodet, faller inn i et reservoar som absorberer. Hvis innskuddet har mye blekk, ender du opp tainting hodet, og deretter hodet papir. Så du må absorbere med et papirhåndkle så langt som mulig blekktanken.I videoen forklarer jeg hvordan. Men selvfølgelig, problemet er at MG6650 har en ekstra problem. De plasserte en plastplate hvor hodet er, så det er vanskelig å få tilgang for hånd som jeg gjør i videoen med MG5350. Vi finner også at når vi åpner lokket, har vi en og et halvt minutt (planlagt fra canon) for å dra tilbake til sin opprinnelige posisjon, som er til høyre på skriveren mens du hviler og hvor blekktanken er. Så vi må være rask. For å få tilgang, benytte jeg meg av kjøkken tang for å holde papiret til å absorbere blekk tank hånd er litt komplisert, og jeg oppmerksom på den tiden, hvis ikke kanskje jeg forlot hekta rolle dersom hodet tilbake til posisjon . Du må være rask. Hvis ikke,. Når absorbert blekkassett , ta ut hodet og rengjøre bunnen veldig nøye, alltid med linjen av hodet (som du vil se i videoen, har bunnen av hodet en slags strekkode, er at hvor blekket kommer ut, og som jeg angitt, alltid går i samme retning av koden, ikke mot linje). Vi satt og løste. Mitt råd for å unngå denne typen striper, er at hver gang du tar frem endrings blekk, absorvais innskuddet. Det er også meget viktig for å absorbere puten er i skinnehodet.
3. hvordan innstallere  på riktig måte skriveren ?
hvis du ikke leser, gå til punkt utskrift papirtyper , der jeg forklare i detalj hva jeg skal gjøre i hver type papir. Viktigst for at det ikke skal skje særlig er å gjøre regelmessig rengjøring av valsene  .

Hvis du allerede har dedicido utskrift, her jeg la link hvor du kan kjøpe din utskrift kit, som inneholder IP7250 skriver, et sett med spiselig blekk et rensesett og en boks med 25 ark med sukker: Kit skrive ut

Når Fotopastel ankom i Spania var det ikke noe selskap som er dedikert til å skrive ut for allmennheten. Bare fagfolk hadde å levere strøm til å skrive ut, men det var en stor etterspørsel i markedet på grunn av økningen av kreative kaker. Min mann, Martin, er en grafisk designer, og jeg elsker alt på kjøkkenet, så vi bestemte oss for å lage Fotopastel og presse oss til bassenget, samt sa ..
Siden da har vi ikke sluttet å vokse sammen med deg. Og personlig, har vi også vokst mye .. jeg fortsatt se bilder av mine begynnelser og mine første skritt i kreativ konditor og blush, men jeg følte meg veldig stolt på den tiden, siden jeg hadde ikke som satte meg, alt var nytt, måtte oppfinne hadde konditor ikke rørt i livet mitt, litt kake og litt mer .. lage, prøv å gi og få ideer fra, som inntil da var det ingen, undervise og lære, hvor lett det er å gi liv til våre kreasjoner med trykt spiselig papir.
Jeg kan bare føle stolt over at jeg har blitt moderne mange av mine kreasjoner, for eksempel tre dekorasjon julekaker , eller dekorert Nougat med chocotransfer, for ikke å nevne cookies dekorert med papir sukker, slikkepinner dekorert med chocotransfer, sommerfugler .

 

 Det er en lang vei å komme dit vi har kommet, for å være en referanse i Spania innen spiselige papir utskrifter. Jeg forsikrer dere om at jeg har hjulpet nesten alle selskaper i dette landet som er dedikert til utskrift på spiselig papir, fra den største som du passerer gjennom hodet, konditoriet av folket, fordi etter ankommer oss, selvfølgelig , åpnet veien for alle andre. Og jeg har alltid vært glad for å hjelpe

Mitt liv skal gå praktisk talt bak skrivere og når du kaller meg. Alle problemer har eller kan ha i denne verden av spiselige inntrykk, jeg forsikrer deg som har hendt meg., Og alle som sier noe annet er fordi det ikke skrives ut nok !! Alle skrivere blir blokkert, alle skrivere farget papir, nesten alle kan på enkelte punkt fastkjørt papir eller pause, eller ikke skrive det riktig, eller du går vertikale striper på arket uten å forstå hvorfor. I tillegg, som alltid sier jeg når jeg ringer, det krever paciensia, fordi du aldri kommer til å skje når du ikke trenger skriveren, vil du alltid finne noe når det er nødvendig, og når nervene kommer

Så her er mitt første tips: OHMMMMMM ... ta et dypt pust, roe ned, snakke til skriveren, og cagaros i tennene, og en gang på brukervennlighet, (virkelig for at dette er svært viktig, for å laste ned frustrasjon, lol) deretter Acordaros av mine ord, har alt en løsning.

Og nå prøver jeg, uten å la noe bak, svare på alle spørsmål som oppstår når du skriver ut eller kommer til å starte i denne spennende verden (i hvert fall for meg) utskrift på spiselig papir.


Takk!!


¿Hvilke skrivere kan jeg bruke med spiselig blekk SUKKERPAPIR.NO?


Mange Canon-skrivere kan brukes med våre spiselig blekk. Du vil finne på vår hjemmeside kompatibilitet av hvert produkt. Vennligst se hver patron til spiselige blekk skrivere verdt for dem, og hver skriver som bruker blekkpatroner spiselig.

¿Kan jeg bruke Epson-skrivere, HP eller andre merker med spiselig blekk?


Nei. Våre spiselig blekkpatroner kan bare brukes i modeller av Canon-skrivere som er laget for.

¿Hva spiselig blekk kan bruke i skriveren min spiselig blekk?


Vennligst sjekk din skriver spiselig blekk her:på riktig måte Spiselige blekk Skrivere


¿Hvordan kan jeg sette opp skriveren for papirtype og utskriftskvalitet?


Bruk av spiselig papir (sukker) når det er mulig og sette utskriftskvaliteten til skriveren i( Høy oppløsning)

¿Jeg kan bruke en skriver med spiselig blekk, som tidligere er blitt brukt med standard blekk?

!! Aldri !!. Avfall blekk i skrivehodet kan være skadelig for helsen din og dine kunder. Vi anbefaler å bruke en ny skriver utelukkende til spiselig blekk og har ikke engang passert kvalitetskontrollen (bare det kan sikre produsenten).

¿Fordi min utskrifter kommer med hvit linje uten spiselig blekk?


Ved feil skrivehode som vanligvis manifestert i det som kalles "banding". Er tilstedeværelsen av linjer som strekker seg til venstre og høyre, som er i den retningen som skrivehodet beveger seg gjennom den utskrevne siden. Er ofte en hindring foreligger når skrivehodet og begrenser strømningen av spiselig blekk til bildet. For å eliminere banding, bør skrivehodet rengjøres.

¿Hvordan kan jeg rengjøre skrivehodet på skriver spiselig blekk?


Asegúrese de que todos los cartuchos de tinta comestible esten llenos.

1. Utfør en grundig rengjøring drift gjennom skriveregenskapene (klikk på "Start", "Skrivere og telefakser", høyreklikker du på skriveren og klikk "Egenskaper". Velg kategorien for vedlikehold og gjøre klikk på "Deep Clean". Velg "Alle farger") og utføre en fane dysetest vedlikehold.

2. print vil fortelle deg at blekket ikke vises. en tabell med svart, cyan, magenta og gul vises. Uansett blekket er ikke en heltrukket linje viser inkjet identifiserer som er blokkert. Hvis alle farger viser sterke heltrukne linjer problemet er løst. Hvis ikke, gjentar trinnet ovenfor 2 flere ganger. Hvis du fortsatt ikke skjønner noen forbedring bevegelse til neste trinn.

3Fjern spiselig blekk og trykk fast på et stykke hvitt papir håndkle. Kontroller om blekkpatronene ut eller ikke. Ellers kan patronene være problemet (se kapittel 6). Hvis spiselig blekk vises i papir, så må du fokusere din oppmerksomhet på skrivehodet .

.4. Fjern spiselig blekk og skrivehodet . Plasser skrivehodet i en bolle blandes med varmt vann og alkohol. La inntil alle rester av farge har forsvunnet . Deretter setter du skrivehodet og spiselig blekk i skriveren og utføre en dysekontrollen annet

5. testsprøytebrukere er ikke fortsatt viser sammenhengende farge linjer så må du gjenta en eller alle av de ovennevnte trinnene til alle linjene er sammenhengende. Enda en grunn til ett eller flere av patronene ikke ut noe kunne være at strømmen av blekk fra blekkkammeret til skummet ikke får godt. Dette vil gjøre at skummet inne i kassetten er tørr og ikke er fri blekk. Hvis dette ser ut til å være tilfelle, anbefaler vi å fjerne gummiproppen på toppen av patronen (blekk fylle hull) for en kort tid, slik at luften i patronen. Luften tillate skum for å gjenopprette og suger blekk igjen og utskrift kan fortsette. (Pass på at uttaket blekkpatronen er forseglet med tape før du tar av gummiproppen .

Skriveren reagerer ikke mer spiselig blekk.( Hva kan jeg gjøre)?


Dette kan skje etter skriveren har gjort en rekke rengjøringssykluser. Skriveren vil stoppe og krever vedlikehold check-up. Avhengig av modell Canon-skriveren bruker, kan vi være i stand til å hjelpe. Ta kontakt med oss

¿
Hvor mye blekkpatroner inneholder spiselig blekk?

CLI-521-Y / CLI-521-M / CLI-521-C / CLI-521-BK = 10 ml
CLI-526-Y / CLI-526-M / CLI-526-C / CLI-526-BK = 10 ml
PGI-520-BK: 19 ml
PGI-525-BK: 19 ml

Min patron spiselig blekk er fortsatt full av blekk, men ikke ut mer.                             ¿Hva er problemet?

 En mulig årsak til en patron spiselig blekk stopper utskriften, selv når blekkpatronen spiselig blir fylt med spiselig blekk kan være at flyten av blekk fra blekkkammeret til skummet er ikke rask nok, noe som gjør skummet inne i kassetten for å tørke og ikke slipp hastighet blekk som krever utskrift. Dette kan skje hvis et stort antall identiske bilder skrives ut uten avbrudd. Det er foreslått å fjerne gummiproppen på toppen av patronen for et kort øyeblikk for å tillate luft inn i patronen.(Pass på at blekkpatronen uttaket er forseglet av tape før du tar av gummiproppen .) Air la skum for å gjenopprette og suger blekk igjen. Den andre løsningen er å bruke en annen patron og la feil patron i ca 30 minutter ut av skriveren. Det anbefales også å sette den høye oppløsningen, vil skriveren ta lengre tid å skrive ut (som vil bidra til å gjenopprette skum), etterspørselen blekk skum være tregere og utskrifter har en mye bedre kvalitet.

Min patron spiselig blekk lekker. Hva kan jeg gjøre?


Hvis du mottar en patron filtrerings vennligst gi oss beskjed, går det å erstatte. Noen få dråper blekk, men kan unnslippe så snart sikkerhets tape på kassetten er fjernet. Dette er helt normalt og har ingen innflytelse på utskriftsresultatet .

Hvordan kan jeg vite om chip i blekkpatronen er skadet spiselig?

Så snart LED patronen ikke viser et rødt lys og skriveren viser en melding om at den nye kassetten ikke vil bli akseptert.
¿Hva kan jeg gjøre hvis skriveren min ikke aksepterer spiselig blekkpatron?

 

Du kan spørre personen chips

Skriveren skriver ikke ut enkelte spiselige blekk farger. Det som er årsaken?

Vennligst!!sjekk om patronen er fortsatt full av spiselig blekk. Ellers må du bytte blekkpatronen . Hvis kassetten er fortsatt full av blekk kan du lage en "dyp rensing" gjennom skriverprogramvare eller prøve å rengjøre skrivehodet manuelt. Vennligst også sjekke svaret på følgende spørsmål: "Min patron blekk er fortsatt full, men ikke skrive ut mer Hva er problemet?"

¿Hvordan kan jeg forhindre tilstopping av skrivehodet for skriveren min spiselig blekk?


 
Vi anbefaler å ta en daglig utskrift med spiselig blekk eller skrive ut et testmønster av alle farger (svart, rød, gul og blå) minst tre ganger i uken. Unngå å arbeide med skriveren i nærheten av en varmekilde, tørr luft eller suspenderte partikler, dvs. ikke har skriveren i arbeidsrommet og mye mindre i nærheten av ovnen.

¿Hvordan kan jeg spare spiselige blekkpatroner hvis jeg skal være mange dager uten bruk?

Seal hull blekk utløpet av blekkpatronene med tape. Plasser blekkpatronene i en lufttett plastbeholder (f.eks bag Tupperware eller ZIP) sprute noen dråper vann inn i beholderen før du lukker det, og oppbevar i kjøleskap. Før du setter inn de nye blekkpatronene som skal ha romtemperatur.

¿Hvilken oppløsning bør jeg bruke skriveren for utskrift på spiselig papir?


Vi anbefaler alltid å sette opp skriveren til "høy" oppløsning. Denne modusen bruker mindre blekk og gir den beste utskriftskvaliteten . Imidlertid må skriveren mer tid til å skrive ut.

¿Hvor mange ark kan skrives ut med et spill spiselig blekkpatroner?


En spillkassett kan produsere ca 100 eksemplarer. Dette er et anslag, og kan variere med intensiteten av fargen og størrelsen av de ferdige bilder.

¿
Jeg kan fylle mine kassetter?

Ja. Men det er generelt ikke anbefalt refill patroner. De spiselige blekkpatroner PAPELDEAZUCAR.COM er veldig billig, og ikke rettferdiggjøre det skitne arbeidet med opplading. Spiselige blekkpatroner har en holdbarhet etter som skummet inne i kassetten må skiftes ut. Dette, på lang sikt krever en ny patron, så du blir nødt til å lade 1 eller 2 ganger kassetten, forutsatt at det ikke tørker skummet før og ingen lading er berettiget fordi det er dyrere og vanskeligere prosessen med å lade at utskifting av blekkpatronene .

¿Hva bør jeg gjøre hvis blekkpatroner spiselig lekkasje?Det er usannsynlig, men noen ganger blekkpatronene kan lekke når det åpnes for første gang, eller lekke hvis den plasseres på skrivehodet . Hvis blekk lekkasjer, holder patronen i en 45 graders vinkel for å unngå smitte over og tørk forsiktig overflødig blekk med et papirhåndkle . Kontroller at forseglingen patronen ser limet fra toppen er satt, og ingen luft kommer inn i kassetten.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu

Tilbud:

Spiselig Papir:

Spiselig Blekk & tibehør:

Spiselig Blekk

RengjøringsPatroner

Spiselig Blekkskrivere:

Ofte stilte spørsmål

Produkt

Handlekurv

Handlekurven er tom

Nyheter