Field cnamivae Ikke er i databasen

[translate cnamivae]

Sett Spiselig Rengjøringpatroner Med 5 patroner - CLI-551+PGI-550
Sett  Rengjøringpatroner  med 5 patroner  for skriver  IP7250, MG5450, MG5550, MG6350, MX725, MX925, IP7250, MG5450, MG6350, MX725, MX925 og mer .

Rengjøringskassetter kan brukes flere ganger:
Hvis du gjør grundig rengjøring, kan du bruke 8-9 ganger.
Hvis standard rengjøring er gjort, kan du bruke 20 og 24 ganger.

FLERE KAPASITET TIL RENGJØRING AV Væske og mer væske å bruke, mindre blekk blir igjen i svampen, og det er derfor det er billigere å kjøpe et sett med kassettene enn to av konkurransen.

Kan jeg bruke disse kassettene i skriveren? Ja selvfølgelig. Størrelsen på den fysiske kassetten er ikke større, og de er laget for alle skrivere som bruker patronene i normal størrelse.

For øyeblikket bruker vi en annen type XXL-kassetter produsert i Europa, som har mindre kapasitet enn vår vanlige XXL med mer kapasitet


Ikke på lager
 


Pris: NOK675,00 + Moms.

kodeMTL550
vekt: 0,17 kg.
Lagre listen over forespørsler

Sett Rengjøringpatroner for skriver .

Av og til må du utføre rengjøring av hodene med rengjøringsprogrammet på skriveren. Dette kan tilbringe mye spiselig blekk avhengig av tiden du har til å gjøre det (noen ganger det er flere), og er ikke alltid nok til å fjerne tørket blekk.


Spiselige blekk er syntetiske produkter for å hindre uttørking, som har vanlig blekk, så vi anbefaler at du bruker rensepatroner med alkohol og fjerne restene av spiselig blekk tilstopping av dysene.
Spill rengjøring patroner du nå mye spiselig blekk og vil sikre forsvarlig drift av skriveren.


For å utføre rengjøring,  du bare ferjne  spiselige blekkpatroner  og sette rengjøring patroner gjøre en ren program med skriveren  bruker et A4-ark med vanlig papir. Etter fullført med rense patroner sette igjen  spiselig blekk, og du kan skrive ut